ליצירת קשר 052-8800416
מרב שני
עריכת לשון
וכתיבת ביוגרפיות
לא כותבת תקני בעמוד הבית. למה? ככה. כי גם העברית לא תמיד באה בטוב; לפעמים יש לה פֶּה ג'ורה ולפעמים היא מתוקתקת או יהירה או מפלרטטת או... ככה זה שפה – היא חיה.
אז איך אוכל לעזור לך? בעריכת לשון, בעריכת תוכן ובעריכת ספרות. אדייק איתך את המילים שלך בין אם הן שייכות לפרוזה, לספר עיון או לעבודה אקדמית.
השפה המעונבת מסתתרת בתוך האתר, בביוגרפיות ובמאמרים.
אני כאן. כשנדבר, נחשוב ביחד איך אני יכולה לעזור לטקסט שלך להיות בדיוק מה שהוא רוצה להיות.
מי אני איך ולמה
-
עורכת לשון ותוכן. ערכתי ספרי עיון, פרוזה, מסמכים למשרדי ממשלה, טקסטים מתורגמים, עבודות אקדמיות ועוד
-
בעלת תעודה לעריכת לשון. בוגרת המסלול ללימודי תעודה בהתמחות עריכת טקסט בבית ברל
-
אקדמאית. בעלת תואר ראשון בחוג קולנוע וטלוויזיה מאוניברסיטת תל אביב
-
כמעט תואר ראשון בחוג לפילוסופיה בתל אביב
-
בין לקוחותיי: כותבי פרוזה וכותבי עבודות אקדמיה, משרד מבקר המדינה, משרד ראש הממשלה, בית טרזין, בצלאל – אקדמיה לאמנות ועיצוב, ביתא – בית חדש לאמנות בירושלים, שלומי תיאטרון על הגבול, מגדל דוד, קופת חולים מכבי, מועצה דתית רעננה, כתב הוצאה לאור, ספרי ניב הוצאה לאור, יקום תרבות ועוד
-
יש לי מקצוע נוסף שאני אוהבת מאוד ומרגישה זכות לעסוק בו – מראיינת ניצולי שואה מטעם יד ושם
להתרשמות יש ללחוץ על הכפתורים
מ
מאמרים
בלוגים חשופים לעיניי כול. חלקם אישיים ופרטיים ואחרים בעלי אוריינטציה עסקית. עד כמה להשקיע בכלי החשוב ביותר – המילים – שיהיה חף מטעויות? התשובה במאמר.
למאמר
האם סיפור חיים שמסופר מאוחר דינו להיעלם? סקירה קצרה של הסיבות אשר בשלהן חשוב לתעד את החיים גם כאשר הזיכרון אינו כשהיה וגם למרות שהמלים אינן יכולות לשנות את העבר.
למאמר
על תיעוד חיים
במאמר זה אבחן את שאלת אמינותם של זיכרונות ואם יש זיכרונות "כוזבים" וזיכרונות "אמתיים". אנסח את הבנתי כמתעדת סיפורי חיים על הערך המוסף של התיעוד היסטורי.
למאמר
ב
ביוגרפיות
ביוגרפיות אישיות הפכו למוצר צריכה כמעט בסיסי בשנים האחרונות; דור מייסדי הארץ ובו ילידי הארץ ועולי התפוצות בשנים הראשונות להקמת המדינה נפתח ומספר את סיפורו האישי על רקע אירועים הסטורים משמעותיים בשנות העשרים, שלושים וארבעים של המאה העשרים.